Marjo Nyberg

Kurssit ja tapahtumat

Äänityöskentely –kurssit (Hoitava ääni)

Kun oma ääneni värähtelee kehossani, vaikka se värähtelisi heikostikin, se on kuitenkin minä ja minua. Se olen minä, joka värähtelen.” – Iégor Reznikoff

Viritysääniä (Hoitavan äänen lyhyt kurssi, 2 tuntia)

Kurssilla tutustumme luonnolliseen tapaan käyttää omaa ääntä. Jokaisella vokaalilla on sille ominainen värähtelykohta kehossa; tuotamme kehoa helliviä pitkiä vokaaleja omaa kehoa kuunnellen sekä äänen synnyttämää kehoresonanssia (värähtelyä) aistien. Keskittynyt äänentuottaminen mm. syventää hengitystä, rentouttaa lihaksia sekä rauhoittaa mieltä. Teemme ikään kuin mindfulness-harjoituksia äänen avulla. Äänen avulla voi myös tavoittaa omia tuntemuksia hyvinkin kokonaisvaltaisesti; äänityöskentely lisää siis itsetuntemusta.

Äänityöskentelyn lisäksi teemme lempeitä ja kevyitä kehollisia harjoituksia, jotka tukevat tietoisen hyväksyvän läsnäolon harjoittamista. Uteliaisuus äänen tuottamiseen riittää, aikaisempaa kokemusta ryhmässä laulamisesta tai musiikkiharrastuksesta ei tarvita. Kehoresonanssin kokeminen on samalla matka minuun – millainen on oma hyrinäni?

Hyrinä (päiväkurssi 5 tuntia)

Sisältökuvaus on muuten samanlainen kuin Viritysääniä –kurssissa, mutta yhdessä tehtyjä ääniharjoituksia puretaan myös piirtäen/maalaamalla sekä keskustellen.

Äänityöskentelykurssien hinnat:

Viritysääniä 35,00 € (sis. alv. 24 %) / osallistuja
Hyrinä 65,00 € (sis. alv. 24 %) / osallistuja

Myös yksityistunteja kertaluontoisesti äänityöskentelyn parissa 65,00 € (sis. alv. 24 %)/kerta (60 min).

 

Yhteystiedot

Tmi Marjo Nyberg

Käyntiosoite:
Torikatu 3 A 5, 3. krs
15110 Lahti

marjo@marjonyberg.fi
p. 044 202 5062