Marjo Nyberg

Vibroakustinen hoito

Vibroakustinen hoito on turvallinen hoitomuoto, joka perustuu matalataajuiseen siniäänivärähtelyyn. Vibroakustiseen hoitoon kehitetyn multivib-patjan kautta voidaan kohdentaa puhdasta siniääntä 20 – 100 Hz:n välillä ihmisen kehoon.

Matalataajuinen ääni värähtelee lihaksistossa ja vaikuttaa lihassoluihin, saaden lihakset resonoimaan ja rentoutumaan. Myös verenkierto ja erilaiset aineenvaihduntaprosessit tehostuvat.

Vibroakustinen hoito soveltuu erityisen hyvin esim. stressioireiden lieventämiseen kuten autonomisen hermoston toiminnan tasapainottamiseen ja unettomuuden hoitoon. Matalataajuista hoitoa voidaan käyttää myös kivunlievitykseen, monesti myös tilanteissa, joissa esim. manuaalinen hoito ei ole mahdollista hankalan kiputilan vuoksi.

Matalataajuista äänivärähtelyhoitoa voidaan käyttää osana musiikkiterapiaa tai erillisenä hoitomuotona. Musiikkiterapeuttien lisäksi matalataajuista äänivärähtelyhoitoa (vibroakustista tai fysioakustista) käyttävät myös siihen koulutuksen saaneet fysioterapeutit, psykoterapeutit, hoitajat, lääkärit ja muut terveydenhuollon ammattilaiset.

Vibroakustista hoitoa suositellaan yleensä useamman kerran hoitojaksona ja hoito-ohjelmat laaditaan aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeita kuunnellen.

Vibroakustisen hoidon hinta:

1 krt 55,00 € (sis. alv. 24 %)
Pyydä tarjous useamman kerran hoitojaksosta!

Yhteystiedot

Tmi Marjo Nyberg

Käyntiosoite:
Torikatu 3 A 5, 3. krs
15110 Lahti

marjo@marjonyberg.fi
p. 044 202 5062